Matpaket

Som ni vet har vi ständigt kontakt med våra center och styrelser. Detta är viktigt för er som givare och för oss som skickar gåvorna vidare till respektive länder.

Klicka på bilderna för att se en större version av dom.

Julen är över och det nya året är i full gång.
Det är många fattiga magar som har blivit mätta denna jul och de äter säkert fortfarande från matpaketen de fick av er som skänkt till detta ändamål.
Här kommer en kavalkad av bilder från utdelningen av matpaket både på Sri Lanka och i Indien.

Precis som vanligt har man haft samlingar med alla fadderbarnen. Dessa samlingar sker på olika dagar och olika platser eftersom det är så många barn och de är utspridda över stora distrikt. Alla barn har fått julgåvor och matpaket.
Här nedan ser du bilder på barn som precis mottagit sina gåvor.

I en liten by som heter Neeradi uppe i bergen i Indien bor det många fattiga. En del som bor där arbetar på odlingarna som ligger i området. Det finns ett par barn där som får hjälp med studier genom Smyrna. Byn är belägen nästan 8 mil från Ooty.
Teamet hade bestämt att de skulle åka dit och dela ut matpaket. De åkte tidigt på morgonen men ändå hann det bli mörkt innan de kom fram. Därav de mörka bilderna.

Matpaketen togs emot med tårar av tacksamhet.

Teamet i Indien åkte också till byarna Boovanatham, Moyar och Masinagudi. Här delades ut ytterligare ett tiotal matpaket. Dessa små byar ligger ungefär 3 mil från Ooty.

Det är många äldre människor som kommer till Smyrna både i Indien och på Sri Lanka för en kopp te eller en bit mat. Efterhand som de kommit så har de också fått matpaket med sig hem.

Ett stort tack till dig kära stödjare som skänkt pengar till detta ändamål eller köpt julkort där pengarna används till att göra matpaket.

Utan dig hade inte detta varit möjligt!

Dela inlägget:
Scroll to Top