Samuel Persson

Först ut i presentationen av de nya styrelsemedlemmarna är vår ordförande, Samuel Persson.

1. Bostadsort & Familj?
Jag bor i Revinge by tillsammans med mina 2 barn, 16 och 19 år.

2. Yrke?
Säljchef på ett IT-konsultbolag

3. Varför valde du att engagera dig i HMH?
Jag har varit fadder och sponsor sedan 1990-talet. Att med små enkla medel kunna göra en stor skillnad betyder mycket för mig. När jag beslutade mig för att gå in som fadder och sponsor var det viktigt att det var en verksamhet som kunde visa på transparens kring hur stor del av gåvan som går till ändamålen i Indien och på Sri Lanka. Eftersom HMH har ett sk 90-konto och står under Svensk Insamlingskontrolls regelverk känns det tryggt att vara en givare till HMH. Jag ser fram emot varje nyhetsbrev som kommer från sponsorgruppen för det är en bekräftelse på vart min gåva används till.

4. Vad tycker du är viktigt att göra för att hjälpa till den närmsta tiden?
Som ordförande vill jag först fokusera på att göra yngre generationer uppmärksammade på vad vi gör och hur man kan bidra till att hjälpa till. Jag tror det finns många som vill hjälpa till men kanske inte alltid vet vad man bäst kan hjälpa till med.

5. Vad tycker du är viktigt på längre sikt?
Att fortsätta bygga kännedomen om oss och vad vi gör och att nå ut till nya grupper som känner att de vill vara med och hjälpa till. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Samuel Persson
Samuel Persson, ordförande
Dela inläget:
Scroll to Top