Examen!

Här kommer lite kortfattad information om ytterligare tre ungdomar som tagit examen.

Tack för att du är med och gör detta möjligt! Vi önskar dem all lycka i framtiden!

M.Divya
M.Divya

M.Divya är nu utbildad sjuksköterska och har fått jobb på Ganga sjukhus i Kotagiri.

Rakesh
Rakesh

Rakesh har gått grundutbildning hos oss i Kotagiri. Efter det så fick han stöd för att läsa högre studier. Han är nu utbildad ingenjör och har också fått ett jobb på ett multinationellt företag.

I december besökte han de andra fadderbarnen på Smyrna. Han hade tagit med sig kakor till alla. Han pratade med de nuvarande eleverna och inspirerade dem.

Stefan Gregory Joseph
Stefan Gregory Joseph

Mitt namn är Stefan. Jag vill med dessa ord framföra mitt stora tack till alla er som gjort det möjligt för mig att studera dels i en vanlig skola och sedan högre studier med prioritering på datakunskap. För mig var det en stor dag den 18 mars i år då jag fick mottaga mitt certifikat i Colombo vid en högtidlig ceremoni tillsammans med många andra elever. 

Utan ert stöd hade detta aldrig varit möjligt!

Dela inläget:
Scroll to Top