Upali

Upali är 52 år gammal och förlamad på vänster sida av kroppen. Han är en av de som nu kommer till Smyrna och får stöd. 

Han är utbildad fotograf och har jobbat inom det yrket i många år. Han hade många vänner och en god inkomst men fick senare i livet problem med alkoholen. I samband med detta blev han även förvisad av sin bror och fick bo i ett litet rum utan varken golv, fönster eller dörr. Den enda ägodelen han hade var hans fina kamera men den blev tyvärr stulen. Han tog detta mycket hårt och han kände att alla problem han stod inför påverkade honom mycket hårt mentalt.  
Han åkte in och ut från sjukhus och försökte vid två olika tillfällen begå självmord. Detta gjorde honom förlamad på vänster halva av kroppen. Han använder kryckor för att kunna ta sig fram.

Han har levt ett utsatt liv fram tills i juni förra året då han kom till Smyrna för att be om hjälp. Han har fått en påse mat varje månad och bad även om att få hjälp med en toalett. 

Smyrna bestämde sig för att hjälpa honom och samtidigt som de byggde en toalett så göt den även ett golv i hans rum.

Han är väldigt glad och tacksam för den hjälp han fått och tackar alla som skänkt en gåva till toaletter och gjort detta möjligt för honom. Det underlättar mycket att han slipper behöva gå in till grannen var gång och be om att få låna deras toalett.

Upali
Upali utanför sin nya toalett

Galleri

Dela inlägget:
Scroll to Top