Brev från Soundaraya

Din gåva gör stor skillnad i någon annans liv! 

På bilden ser du Soundaraya. Hon har ingått i en barngrupp i Indien och har fått stöd från er faddrar med skolgång. Hon har även fått allt annat som behövts för att genomföra utbildningarna så som skoluniform, skor, väska, skolmaterial, matpaket och mycket mera. På sommarloven har hon dessutom tagit extra kurser.

Nu har hon tagit examen och hon har dessutom fått ett jobb.
Nedan kan du läsa hennes brev till dig.

Kära fadder,  
Jag hoppas allt är bra med dig. Själv mår jag bra och jag är varmt tacksam för det stöd jag fått under 20 års tid. Med hjälp av dina välsignelser och ditt stöd har jag nu slutfört min utbildning.
Från 6:e till 12:e klass har jag gått på en skola som heter Memorial Girls Higher Secondary School. Jag har sen gått på ett college i Coimbatore för kvinnor. Där tog jag nu min examen, Bachelor of Business Administration.
Tack vare all din hjälp har jag nu fått ett jobb som Business Analyst på ett företag som heter Amphisoft Technologies i Ooty.
Jag är varmt tacksam gentemot dig och sponsor teamet i Ooty. Du har gett mig och många fler i min situation ett underbart liv genom att stötta vår skolgång.
Du finns med in mina böner kära fadder.
Tack så mycket! 
//Soundarya

Soundaraya
Soundaraya
Dela inlägget:
Scroll to Top