Lars Rooth

Ledamot Lars Rooth har varit med oss i några år nu. Här kommer hans svar på våra frågor. 

1. Bostadsort & Familj?
Vallentuna och två vuxna barn samt 4 barnbarn.

2. Yrke?
Pensionär med hobby barnboksförfattare, trädgård, församling och vänner.

3. Varför valde du att engagera dig i HMH?
Efter att ha genomfört en ”vanlig” turistresa till Sri Lanka och då besökt HMH:s verksamhet där valde jag att fördjupa intresset för Humanitärt/ ekonomiskt bistånd i form av sponsorengagemang för barn och styrelseuppdrag i HMH.

4. Vad tycker du är viktigt att göra för att hjälpa till den närmsta tiden?
HMH är en stiftelse som är mindre känd i samhället och bland människor som gärna vill visa sitt engagemang som månadsgivare i en stiftelse som HMH. Därför är det viktigt att möta yngre människor med information om HMH.

5. Vad tycker du är viktigt på längre sikt?
På lite längre sikt är det viktigt att stiftelsen kan möta företag, fonder och människor som vill visa engagemang mer kontinuerligt genom att bidra med bidrag till större projekt där HMH har verksamhet som kan utvecklas.

Lars Rooth, styrelseledamot
Lars Rooth, styrelseledamot
Dela inläget:
Scroll to Top