Mrs. Manike behöver din hjälp

Mrs. Manike är en av våra medarbetare i Sri Lanka. I november förra året diagnosticerade man cancer på hennes högra ben under knät. I januari 2024 genomgick hon en operation och fick amputerat benet.

Mrs. Manike är en trogen och hårt arbetande kvinna, villig att göra vilket arbete som helst. Under alla år har hon lagat mat till skolbarnen och till de äldre. Med sin positiva inställning har hon påverkat flera människor och är mycket omtyckt av både personal, barnen och de äldre som får äta sig mätta under hennes försorg.

Läkarens råd är att införskaffa en protes. Vi vill nu försöka hjälpa henne. En ny protes kostar 17 000 kronor. Utöver det har hon även extra kostnader för resor till sjukhuset i huvudstaden Colombo, en resa på ca 6 timmar enkel väg. Men även kostnader för medicin och mat gör att hon har kostnader på ca 200 kronor per dag.

Hennes vänner och personalen i Sri Lanka har hjälpt henne med gåvor men nu behöver hon även vår hjälp. Känner du att du har möjlighet att bidra kan du enkelt swisha över en gåva till henne via QR-koden intill här eller direkt på vårt Swish-nummer 123 900 02 66 och ange “Manike” i meddelandefältet. Då kommer vi att se till att din gåva kommer fram till henne så fort som möjligt. 

Du kan även ge ett bidrag till henne via bankgiro 900-0266, eller via plusgiro 90 00 26-6.

Tack för din gåva!

Mrs. Manike
Mrs. Manike är en av våra medarbetar på Sri Lanka och lagar mat till skolbarnen och de äldre vi tar hand om.
Mrs. Manike
Mrs. Manike
Swisha för stöd till Manike
Swisha din gåva till 123 900 02 66 och skriv MANIKE i meddelandet eller klicka på QR-koden för att öppna upp din Swish-app. Tack för det du gör, det gör skillnad!
Dela inlägget:
Scroll to Top