Det kom ett brev

Det kom ett brev från en flicka som heter K. Sumithra. Hon bor i Indien och får hjälp av oss via Smyrna Home i Ooty.
Hon skriver så här:

Mitt namn är K. Sumithra och jag är 20 år gammal. Just nu studerar jag Zoologi på en statlig högskola. Jag är nu inne på mitt tredje år tack vare hjälpen från Smyrna Home.
Jag kommer från en fattig familj. Min mor gick bort p.g.a. sjukdom när jag gick i 10:e klass i grundskolan.
P.g.a. min familjesituation så hade jag ingen som kunde hjälpa mig. Jag fick höra talas om Smyrna Home och kontaktade dem för att be om hjälp med att slutföra mina studier.
Jag har en äldre syster och en yngre bror. Min far är alkoholist och bryr sig inte om oss.

Smyrna Home hjälpte mig och genom dem har jag lärt mig vad som är värdefullt i livet. Personalen på Smyrna har uppmuntrat och stöttat mig i mina studier. Första året gick jag ut med 69% rätt på examensprovet. Andra året fick jag 75% rätt. Detta tredje år ska jag också få bra resultat så att Smyrna kan vara stolta över mig.

Jag går till Smyrna Home varje gång jag behöver råd och stöd och de har hjälpt mig på många sätt. Vi har ingen som bryr sig om oss i vår familj men vi har fått en ny underbar familj på Smyrna Home. Tack vare denna uppmuntran klarar jag mina studier bra. När jag studerat färdigt så ska jag hjälpa Smyrna Home på alla sätt jag kan.

//K. Sumithra

K Sumithra
K Sumithra
Dela inläget:
Scroll to Top