Lankesisk afton

Vi har berättat om dem tidigare för dig – volontärerna, Malin, Idah & Mikael.
De fortsätter arbeta för att hjälpa barnen och nu har de planerat en lankesisk afton i Halmstad.

Du är varmt välkommen! Boka in den 2 juni 2016 i din kalender!

Så här skriver de:

Välkommen till en Lankesisk afton!

En kväll till förmån för barnen på Sri Lanka. Den 2 juni från 18:00 välkomnar vi er till Roots härliga lokal (ovanpå Norreport) för att dela med oss av en liten del av det härliga landet Sri Lanka.

Vi bjuder på lankesisk dryck och tilltugg, reseberättelser och en mysig afton. Om vädret tillåter suger vi i oss kvällens sista solstrålar på terrassen.

Ta med dina vänner på en mysig kväll!
Inträde: 50:- (swish eller kontant) som går direkt till barnen på Sri Lanka.

Välkommen!
/Malin, Mikael och Idah

Information:
Sri Lanka är, förutom ett populärt resmål, ett land som uthärdat både långa inbördeskrig och den stora tsunamin. Varmt vatten är långt ifrån en självklarhet. Likaså skolgång och tak över huvudet. I bergsbyn Nuwara Eliya finns bland annat en skola där barn som av olika anledningar hamnat utanför skolsystemet får en andra chans. I skolan får de, förutom utbildning, hjälp med rena kläder och en chans till att vara barn. Det vill säga leka, busa och utvecklas. Barnen behöver stöd då många kommer från trasiga familjeförhållanden, extrem fattigdom och blivit sexuellt utnyttjade.

Malin, Idah och Mikael
Malin, Idah och Mikael

Hur kan jag hjälpa?

Målet med kvällen är att samla in pengar i samarbete med stiftelsen Hjälp Margit Hjälpa www.hjalpmargithjalpa.org för att fortsätta stödja arbetet som görs för barnen. Inträdet för denna Lankesiska afton går till barnen och för den som vill går det att lämna bidrag på plats.

Har du någon koppling till Sri Lanka? Kanske har du något du vill bidra med till kvällen? Hör gärna av dig i sådana fall!

Dela inläget:
Scroll to Top