Anthurium- och Daisy gruppen behöver nya faddrar

Anthurium- och Daisy gruppen är 2 av våra 27 barngrupper på Sri Lanka som vi är i stort behov av nya faddrar till. Vi är i behov av två faddrar till Anthurium gruppen och en fadder till Daisy gruppen.

Vill du bli fadder till nån av dessa?

Det är mellan 4-10 barn i vardera grupp.
Alla barn som är med i våra barngrupper kommer från fattiga förhållanden. Deras hemförhållanden och situationer varierar mycket. Dessa barn får gå i statliga skolor och får därmed samma utbildning och möjligheter som andra ”rika” barn.
Vi (du) betalar skolavgiften, skoluniform, allt skolmaterial som behövs, skor, väska, paraplyer m.m. Utöver detta så får de mat (torrvaror).

Att vara fadder för en barngrupp kostar 200 kr / månad.
Du kan enkelt betala via autogiro om du vill det. Fyll bara i blanketten och returnera den till oss antingen via post eller mejl.

Vårt team på Sri Lanka har uppföljning med alla dessa barn. De gör hembesök hos alla för att ser om vi kan hjälpa dem att förenkla vardagen i hemmet. Likaså har de uppföljning med lärarna i respektive skola för att se så att det går bra för barnen.
De kallar också samman barnen i de olika grupperna några gånger per år för att ge nya skoluniformer, nytt skolmaterial, ha julfest eller fira andra högtider tillsammans med barnen.

Teamet skickar ut ett brev eller ett mejl till dig som fadder 2 gånger per år för att berätta och visa vad de gjort på sistone. Informationen kommer på engelska. Om du inte kan engelska så översätter vi brevet till dig.

Låter det intressant?  Hör av dig!

Anthuriumgruppen
Några av barnen i Anthuriumgruppen på Sri Lanka
Daisygruppen
Några av barnen i Daisygruppen på Sri Lanka
Dela inläget:
Scroll to Top