Fadder

Vet du någon som vill bli fadder? Någon som vill känna sig trygg med att deras gåva kommer fram dit den ska? Hör gärna av dig till oss.

Vi är varmt tacksamma för er alla som är med och stöttar vår verksamhet i ur och skur. Det betyder väldigt mycket för oss och inte minst för alla de barn, handikappade, ensamstående föräldrar och åldringar som vi varje månad hjälper på plats både i södra Indien och på Sri Lanka.
Deras behov är större än de förutsättningar vi idag har. Vi behöver därför bli fler nya faddrar som vill hjälpa våra vänner i södra Indien och på Sri Lanka.

Vet du någon som vill bli fadder? Någon som vill känna sig trygg med att deras gåva kommer fram dit den ska? Hör gärna av dig till oss. Vi kan skicka information till dig som du sen kan lämna vidare eller så kan vi skicka information direkt till din vän. Du får gärna dela detta brev med dina vänner.
Vi har foldrar som vi gärna skickar till dig som du kan dela ut bland vänner och bekanta.

Gåvorna man skänker är så klart på valfritt belopp. Det finns flera olika ändamål att skänka sin gåva till. Att bli fadder för en barngrupp kostar 200 kr/månad.
Ni kan också stötta vårt handikappcenter i Indien, våra egna små skolor för barn som annars inte får möjligheten att gå i skolan samt de äldre och de som lever i utanförskap.

Fadderbarn inför skolstart
Fadderbarn inför skolstart precis utrustade med varsin skolväska
Dela inläget:
Scroll to Top