Matpaket levererade 🙏

Det knackar på dörren. Någon ropar, matkassen är här. Jag öppnar försiktigt. Där står matkassen som den gjort vecka efter vecka. Man blir tacksam och glad.

Kanske du också har en liknande upplevelse? Trots pandemin så har de flesta i Sverige haft mat på bordet.

De senaste veckorna har flera hundra, på Sri Lanka och i Indien, tack vare din gåva, fått en matkasse vid dörren eller grinden, som personalen från Smyrna försiktigt lämnat där.

Hjälpen når fram!

Man har kört på små, krokiga vägar eller gått på slingrande stigar, för att nå fram till de gamla eller till de ensamma mödrarna, dom som inte själv kunde komma och hämta.  För, som ni vet, ligger verksamheten i bergsområden, både på Sri Lanka och i Indien. När det stormar och regnar och vattnet forsar fram, då lider de fattiga. Därför delar vår personal också ut filtar och även madrasser.

När det inte är monsun så är naturen fantastisk. Underbara vyer breder ut sig. Den ena bergstoppen efter den andra reser sig så långt ögat når.

Jag har pratat med våra kontor på resp. platser. De framför stort tack å allas vägnar som än en gång fått uppleva att det kom hjälp när det så väl behövdes!

Matpaket
Matpaket delas ut till äldre i Indien som saknar släkt som kan ge dom stöd och support.
Matpaket
Matpaket delas ut till skolbarn på Sri Lanka
Dela inläget:
Scroll to Top